Arbetsförmedlingen efterlyser bloggare

Avstamp heter Arbetsförmedlingens projekt som nu söker fem bloggare som kan beskriva villkoren för jobbsökande. Bloggarna kommer kopplas till arbetsförmedlingens hemsida.

– Vi söker efter fem unga arbetslösa som i höst ska söka jobb och berätta om sina erfarenheter genom att de bloggar. De ska även filma och i chattform på en hemsida, kopplad till arbetsförmedlingens, berätta om sina framgångar och misslyckanden, säger Sara Damber, projektledare på Arbetsförmedlingen till Svd Näringsliv.

 

Arbetsförmedlingen, som nu ska marknadsföra bloggarna, vill ge unga möjlighet är att lära andra unga i samma situation att söka jobb.

– Vi går bland annat ut med mejl och sms till alla unga arbetssökande inskrivna på arbetsförmedlingen, i dagsläget 80 000, och berättar hur de hittar till informationen från de fem, säger Sara Damber till tidningen.

 

Bra att arbetsförmedlingen vågar.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Arbetsförmedlingen efterlyser bloggare”

  1. Marielle Says:

    Hej mitt namn är Marielle, jag kontaktar er för att vi är 5 tjejer som har precis startat ett UF. Vi gör egendesignade tryck på t-shirts för män i olika åldrar såklart kan tjejer också ha de här snygga teesen, de är i Svensk hip-hop stil vilket gör oss unika för det är inte många inriktar sig på just den stilen.
    Gå gärna in på vår HEMSIDA; http://www.wannabees.se

    Mvh: Wannabees UF , Marielle, Sophie, Maria, Petra; Jenny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: