Westanders: FRA hetast under Almedalen

FRA-lagen var hetast under Almedalen. Det anser pr-byrån Westanders som på fredagen utsåg politikerveckans största samtalsämne. Byrån pekade även ut elbilen som en av de hetare kandidaterna. Elbilen uppmärksammade jag på bloggen tidigare i veckan.

 

Kallast var nationaldemokraterna och sverigedemokraterna, enligt Westanders.

– De främlingsfientliga partierna talar för döva öron i Almedalen, och deras flygblad åker konsekvent rakt ner i papperskorgarna. De har valt helt fel arena, eftersom engagemanget för demokrati och mångfald är starkare i Visby den här veckan än någon annanstans, säger Jenny Fransson, pr-konsult på Westander.

 

Samma slutsats drog även jag tidigare i veckan.

Annonser

Etiketter: , , , , , , ,

2 svar to “Westanders: FRA hetast under Almedalen”

  1. Patrik , Ängelholm Says:

    Enligt andra uppgifter ska Sd’s tal tvärtom ha rönt större intresse än någonsin tidigare i Almedalen. Kanske inte så underligt med tanke på att partiet av allt att döma kommer gå in i riksdagen 2010.

    Nationaldemokraterna är ett litet udda parti med mål att deportera utlänningar ur Sverige, baserat på deras utseende. De bekräftar själva att de har den inställningen, men vill lustigt nog inte kalla sig rasister.

    Sverigedemokraterna är ett växande parti i den värdekonservativa skolan enligt samma modell som de mycket framgångsrika Dansk Folkeparti och norska Fremskrittspartiet. Sd bejakar, till skillnad från Nd, invandring som baseras på FN-konventionen och på vad Sverige klarar av att hantera, samt de invandrare som anpassar sig och sköter sig i Sverige.

  2. Deebbi Says:

    Tack för en spännande blogg vilken hjälper mig ganska mycket vad gäller research om elbilar:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: